Meteen naar de inhoud

Sponsoren

Heb je eindelijk een kamer gevonden of is jouw studentenkamer toe aan een make-over?

Kies dan voor een product van BOXBLINDS®. De collectie bestaat uit aluminium jaloezieën, houten jaloezieën, rolgordijnen, lamellen, plissé en honingraat. Een goede kwaliteit maatwerk raamdecoratie voor zeer aantrekkelijk lage prijzen!

Dus ben jij handig en zoek je betaalbare maatwerk raamdecoratie voor je studentenkamer, ga dan naar een BOXBLINDS® dealer in jouw buurt. Je meet zelf de nodige maten op en deze worden dan exact op maat besteld. Als ze binnen zijn kun je ze zelf monteren. Ben je niet zo handig? Dan kun je eventueel gebruik maken van de meet/montage service van de dealer.

Check onze site www.boxblinds.nl om te zien waar BOXBLINDS® verkrijgbaar is.

Avans hogeschool

Studievereniging Omica is een vereniging die is opgericht voor een studie aan Avans hogeschool. We kunnen allemaal beamen dat Avans een super fijne en toffe school is waar je je meteen thuis voelt. Avans heeft ons al enorm veel steun geboden bij het oprichten van deze studievereniging. Als je meer informatie wilt over Avans zelf of over nieuws rondom Avans, ga dan naar de website www.avans.nl .


Beste lezer,

Mocht u nou ook geïnteresseerd zijn in ons initiatief en graag een steentje bij willen dragen, uiteraard in ruil voor een stukje naamsbekendheid, neem dan vooral contact met ons op!