Secretaris

Hallo! 

Mijn naam is Peter Schutte en ik ben 22 jaar. Op dit moment zit ik in mijn derde studiejaar, en ben ik met veel plezier bezig aan de specialisatie biotechnologie. Voor het aankomende studiejaar zal ik secretaris zijn binnen het bestuur van SV. Omica, een functie die ik met veel enthousiasme zal uitvoeren.
Op dit moment woon ik bij mijn ouders in Sliedrecht en ben ik met drie kwartiertjes in het mooie Breda. Dit is een treinreis die niet vreemd voor mij is omdat ik voor Avans mijn diploma als microbiologisch analist gehaald heb aan het Radius college (tegenwoordig Curio) in Breda. Tijdens mijn tijd in Breda weet ik dat het een ontzettend leuke stad is, ga ik er nog altijd met veel plezier naartoe. Waar ik ook veel plezier in heb zijn mijn hobby’s. Eigenlijk net iets teveel hobby’s, hier zijn een paar voorbeelden: Origami, gamen, lezen, gitaar spelen, speelkaarten verzamelen, cardistry, etc. eigenlijk vindt ik alles wel leuk.
Ik hoop voor het komende jaar S.V Omica te zien groeien, en dat we er met iedereen een leuk studiejaar van kunnen maken vol met leuke activiteiten!