Meteen naar de inhoud

Bestuur 2021/2022

Voorzitter

Hoi hoi luitjes,

Mijn naam is Olivia Kilic. Ik ben 21 jaar jong en ik zit nu in mijn 3e jaar. In mijn vrije tijd drink ik graag een Moscow mule op het terras, lees ik een boek in het zonnetje of ben ik te vinden op het volleybalveld!

Vanaf 8 maart ben ik de nieuwe voorzitter, dit betekent dat ik het aanspreekpunt word van de SV. Heb je vragen, wil je in een commissie of wil je gezellig een praatje maken? Kom dan vooral naar mij toe!

Hopelijk zie ik jullie binnenkort een keer bij 1 van onze events of op het terras met een Moscow Mule!

Tot snel!!

Penningmeester

Hii,

Mijn naam is Celine Meijers, ik ben 20 jaar en vanaf maart 2023 ben ik de penningmeester van SV Omica. Op dit moment zit in in mijn derde jaar en ben ik bezig met de specialisatie medische research. Ik woon in Hoef en Haag en na een lange reis van 1,5 uur ben ik in de gezellige stad Breda. In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool of lees ik een boek. 

Ik ben enorm enthousiast om S.V Omica te zien groeien en ik hoop dat we er een leuk studiejaar van kunnen maken!

Tot snel 🙂

Secretaris

Hallo!

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Tessa van Helvoirt. Ik ben 20 jaar oud en ben een 3de jaars BMO student. Ik ben sinds 8 maart de secretaris van S.V. Omica. Ik werk met veel plezier om S.V. Omica te representeren als de nieuwe secretaris!

Ik hoop om, samen met iedereen, de komende tijd super gezellig te maken. We zien elkaar vast wel bij de evenementen en maandelijkse borrels. Het doel is natuurlijk om van elkaar te leren en elkaar te versterken. Mijn persoonlijke doel is om duidelijkheid te geven over de toekomst van S.V. Omica in de werkveld. Hierbij wil ik jullie trots maken op Omica en haar leden!

Commissie hoofd

Hoii!

Ik ben Dieke klein Holkenborg, ik ben 22 jaar oud en zit op kamers in Breda. Op het moment zit ik in mijn 3de jaar van BMO. In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met mijn vrienden, ben ik aan het volleyballen of een serie aan het kijken.

Sinds 14 september ben ik commissie hoofd bij SV. Omica. Samen met de andere commissie leden zorgen wij voor leuke activiteiten zoals excursies, spelletjes middagen, maandelijkse borrels en nog veel meer!

Ik zie je graag bij een van onze activiteiten!

En heb je nou interesse om lid te worden van de meest gezellige commissie van Breda 😉 doe dan gerust een mailtje!