Afgelopen evenementen

Beach BBQ

1 juli vond onze eerste echte live activiteit plaats: de Beach BBQ! Op deze avond hebben we genoten van een heerlijke BBQ georganiseerd bij ons eigen strandje in Breda: Belcrum Beach. Na de BBQ hebben we nog genoten van een gezellige borrel met heerlijke muziek. Het was erg leuk om elkaar weer voor het eerst echt te zien en wat zeker een geslaagde avond! Hieronder is nog onze after movie te zien van de BBQ. Hopelijk zien we jou de volgende keer ook (weer)!

Online spelletjes avond

Donderdag 20 mei vond er een gezellige online spelletjesavond plaats. Deze werd online via discord georganiseerd en hierbij werden verschillende spelletjes gespeeld zoals jackbox, skribbl en cards against humanity. Een deel van het bestuur en de commissie waren samen bij elkaar gekomen om er een gezellige avond van te maken en dat was het zeker!

Pubquiz

Op donderdag 15 april werd onze eerste activiteit georganiseerd: een super gezellige pubquiz. Hierbij presenteerde onze voorzitter Céline en commissielid Isabel de pubquiz via een livestream op Twitch. Het was een erg gezellige avond waar 9 teams streden om de eerste plek en team Labbies uiteindelijk de eerste prijs kregen. Hiernaast is een kleine indruk te zien van de avond zelf.