Meteen naar de inhoud

Afgelopen evenementen

HBO Introfestival 2022

Donderdag 8 september hebben wij voor het eerst op het HBO introfestival van Breda mogen staan met onze eigen stand. Hier hadden wij een super leuke photobooth gemaakt in thema van onze jaarlijkse Beach BBQ. De leuke kiekjes zijn allemaal te vinden via svomica.com/hbo-introfestival-2022/ of klik op de foto hiernaast!

Micropia uitje

Vrijdag 4 maart zijn we met een aantal leden naar een super gaaf musuem geweest: Micropia! Dit is echt een uitje voor onze BML-studenten want hier wordt de onzichtbare wereld van micro-organismen zichtbaar gemaakt. Het was een super interessant en gezellig uitje waar we achteraf nog even geluncht hadden met elkaar.

Bestuurs WISSEL

Woensdag 3 november vond de eerste officiële bestuurs WISSEL plaats. Deze “WISSEL” bestond uit: Water happen (Flügel opvissen met je mond), Injectie spuiten (bekertjes om spuiten met een injectiespuit), Spijker poepen, Science Shotjes nemen, adje Erlenmeyer en als laatste Lepeltje Lepeltje (balletje overgeven via een lepel). Het was een erg gezellige avond waar officieel de bestuursfuncties overgedragen werden. We mogen het nieuwe bestuur van harte feliciteren niet alleen met de nieuwe functies maar ook met het eerste snelste record van de WISSEL! Op het einde is de lab jas ondertekend met de handtekeningen van het oude bestuur en was hierbij de bestuurswissel afgerond.

Beach BBQ

1 juli vond onze eerste echte live activiteit plaats: de Beach BBQ! Op deze avond hebben we genoten van een heerlijke BBQ georganiseerd bij ons eigen strandje in Breda: Belcrum Beach. Na de BBQ hebben we nog genoten van een gezellige borrel met heerlijke muziek. Het was erg leuk om elkaar weer voor het eerst echt te zien en het was zeker een geslaagde avond! Hieronder is nog onze after movie te zien van de BBQ. Hopelijk zien we jou de volgende keer ook (weer)!

Online spelletjes avond

Donderdag 20 mei vond er een gezellige online spelletjesavond plaats. Deze werd online via discord georganiseerd en hierbij werden verschillende spelletjes gespeeld zoals jackbox, skribbl en cards against humanity. Een deel van het bestuur en de commissie waren samen bij elkaar gekomen om er een gezellige avond van te maken en dat was het zeker!

Pubquiz

Op donderdag 15 april werd onze eerste activiteit georganiseerd: een super gezellige pubquiz. Hierbij presenteerde onze voorzitter Céline en commissielid Isabel de pubquiz via een livestream op Twitch. Het was een erg gezellige avond waar 9 teams streden om de eerste plek en team Labbies uiteindelijk de eerste prijs kregen. Hiernaast is een kleine indruk te zien van de avond zelf.